Ce este un Easter Egg?

de | apr. 3, 2022 | Windows 11

Odată cu lansarea noului sistem de operare deținut de Microsoft, Windows 11 apărut acum 5 luni, acesta aduce avantaje și dezavantaje față de versiunea sa anterioară, Windows 10.

Care sunt părerile utilizatorilor? Ei bine, acestea sunt diversificate. Unii spun că noul sistem de operare consumă mai puțină baterie dar actualizările majore vor fi doar o dată pe an,mai degrabă decât de două ori și ar fii mai multe de spus, dar am decis ca în cinstea sărbătorilor pascale, să discutăm mai amănunțit despre Easter Egg-uri. 

Pentru necunoscători, este o particularitate amănunțită sau un mod creativ într-o aplicație care a fost înglobată de creatori pentru amuzament și credite. De asemenea, scopul lor este unul unic și distractiv, astfel încat fiecare utilizator să aibă experiența de a testa lucruri noi, plus să nu uităm că nu sunt dăunătoare pentru nici un software sau hardware.

La ce ne-am putea aștepta sunt: 

  • God Mode a fost introdus prima dată în Windows Vista. Acesta este cunoscut sub numele de Windows Master Control Panel, și deblochează toate optiunile Control Panel-ului într-un singur folder;
  • Star Wars CMD Code poate fi folosit pe orice sistem de operare care oferă suport Telnet și are un terminal sau un CMD(command line);
  • Slide to Shut Down este un fișier executabil ascuns în folderul C:\Windows\System32. Este o altă alternativă de a închide o tabletă cu sistemul de operare Windows, dar în același timp permite să închizi și Windows-ul de pe desktop.

 

Nu știm la ce să ne așteptăm, dar Windows și în momentul de față are multe secrete ascunse care nu au fost descoperite inclusiv după atâția ani. Dacă vei avea nevoie de a pune un Windows la cineva din familie, rude sau prieteni, poți încerca aceste mici trucuri și nu în ultimul rând, să aveți spor la căutat Easter Egg-uri.

 

Noutati

Postari asemanatoare

Ce Înseamnă Licență Retail?

Ce Înseamnă Licență Retail?

Ce înseamnă licență retail?
Licența retail este in realitate o licență completă, care nu ne impune absolut nici o restricție, de asemenea putem specifica faptul ca ne costa aproape dublu fata de o licență de tip OEM. (original equipment manufacturer)

citește mai mult

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0
    0
    Cosul meu
    Coșul tău este gol Întoarceți-vă la magazin