Pentru produsele digitale cheia de activare a unei licente electronice este unica. In momentul activarii acestuia, ea nu mai poate fi folosita de altcineva. Cheia de activare functioneaza doar pe 1 singur dispozitiv (calculator)

Totusi cheia de activare poate fi transferata cu conditia de a fi dezinstalata de pe ultimul dispozitiv.
Garantia licentelor electronice este de 12 luni de la data cumpararii produsului software.

Nu se vor accepta returul licentelor electronice (cheia de activare) care au fost si sunt activate.
Conform articolului 16 OUG 34/2014, punctul M, licentele software nu sunt bunuri returnabile ceea ce nu obliga vanzatorul sa ramburseze contravaloarea lor.

Pentru mai multe detalii informative despre ordonanta de urgenta nr. 34/2014 (CLICK)

Produsele digitale care sunt transmise gresit, pot fi inlocuite,rectificate sau se poate opta pentru rambursarea integrala a sumei achitate in cazul in care activarea licentei electronice nu functioneaza, apare erroare si nu se poate rezolva.

Aceste produse pot fi nefunctionale din cauza unei greseli de transmitere a cheilor de produs, de exemplu: trimiterea unei chei de la un alt produs fata de cel comandat sau chiar stergerea din greseala a unei litere respectiv cifre din cheia de produs facand aceasta cheie sa fie incompleta si nefunctionala.
Daca intampinati probleme in activarea produsului software va rugam sa luati legatura cu noi pentru suport. (CLICK)

Lucrăm doar cu furnizori stabili și verificați, iar firma noastră cooperează cu alte organizații, în direcția unui obiectiv comun de detectare a vânzătorilor de licențe frauduloase și raportarea acestora către structurile care aplică legea.

0
    0
    Cosul meu
    Coșul tău este gol Întoarceți-vă la magazin