Portofoliu

Portofoliu

j

Esențialitate

Un logo este creat cu scopul de a identifica un brand sau o companie iar aspectul lui trebuie să dispună de elemente grafice cu origini neașteptate, reprezentativ și ușor memorabil.

Design brief & Cercetare

Consideram că, prioritatea noastră este de a vă dezvolta ideea dvs. în realitate absolută. Activitatea noastră asupra cercetării este complexă, fixă și axată pe fiecare domeniu de activitate.

Timpul DE ALOCARE

Înainte de concepție, ne alocăm de fiecare dată timpul necesar pentru a face un rezumat întreg al cunoștiințelor adunate și punerea lor în aplicare.

logo pngg 1 | 2022

Logo reprezentativ - One Help It

Ideea acestui logo ne-a venit în urma unei discuții despre produsele software aflate pe întreagă piață globala și regionala. Acest logo ne reprezintă activitatea desfășurată în companie și nu numai.

Ca de fiecare dată încercăm să dam dovadă de profesionalism. Ne axăm pe atenție și dezvoltament în toate proiectele noastre.

Cu stimă, One Help It SRL

ff153603 bd1c 4580 a9a1 f0c397014bd1 | 2022

Logo reprezentativ - Redefine Evolution

Pe lângă serviciile de web design și creatori de siteuri, Redefine Evolution vă oferă și servicii de mentenanță lunara. Deci, sunteți 100% siguri și protejați atunci când vorbim de aceasta nișa.

  O simplă vizită digitală pe site-ul lor vă va face să îi alegeți cu siguranță!

Cu stima, One Help It SRL & Redefine Evolution

Site: Redefine Evolution

personal portfolio | 2022

Donec Rutrum Congue

Praesent sapien massa convallis

0
    0
    Cosul meu
    Coșul tău este gol Întoarceți-vă la magazin